Number of the records: 1
Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)
article
Vácha, František, 1946- - Author
Vejsada, Pavel, - Author Hůla, Jan, - Author
krmiva ryb obilniny rybí maso kapr obecný
článkyTitle statement Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda Par.title Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality Main entry-name Vácha, František, 1946- (Author) Note 1 tabulka Internal Bibliographies/Indexes Note Bibliografie na s. 104 Language note Anglické resumé Another responsib. Vejsada, Pavel, 1980- (Author)
Hůla, Jan, 1946- (Author)
Source document Buletin VÚR Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104. Subj. Headings krmiva ryb * obilniny * rybí maso * kapr obecný Form, Genre články Conspect 639.2/.6 - Rybářství UDC 597.551.2 , 637.56 , 633.1 , 639.3.043.2 Country Česko Language čeština Document kind ARTICLES References - Source document Loading…
Number of the records: 1