Number of the records: 1  

Skvělá chuť-- Španělska

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Harris, Vicky - Author
    Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2007 - 255 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-204-1593-6 (váz.)
      Brigdale, Martin - Photographer   Hofstetter, Ian - Photographer   Newton, John - Author of introduction
     španělská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 326.925
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Skvělá chuť-- Španělska
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.925   

    Title statementSkvělá chuť-- Španělska / recepty Vicky Harrisová ; fotografie Martin Brigdale (místní kolorit) a Ian Hofstetter (recepty) ; průvodní slovo John Newton ; [z anglického originálu ... přeložila Jaroslava Kočová]
    Main entry-name Harris, Vicky (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Mladá fronta, 2007
    Phys.des.255 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-204-1593-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb001716803
    NoteVydáno ve spolupráci s TV Paprika. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginalLittle taste of-- Spain
    Another responsib. Brigdale, Martin (Photographer)
    Hofstetter, Ian (Photographer)
    Newton, John (Author of introduction)
    Another responsib. TV Paprika (televizní stanice)
    Subj. Headings španělská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(460) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Skvělá chuť-- Španělska
    Připravte si doma pravou španělskou kuchyni! Výpravná obrazová kuchařka předkládá přehled o španělské kuchyni, jedné z nejznámějších na světě, která ovlivnila kuchyně velké části světa (Jižní Amerika, Mexiko…). Čtenář se nejen dozví, jak španělské speciality připravovat, ale dostane se mu i vyčerpávajících informací o surovinách a přísadách, bez kterých by pokrmy nebyly tím, čím mají být. Kniha vychází ve spolupráci s kabelovou televizí TV Paprika a navazuje na předchozí tituly Skvělá chuť Francie, Itálie, Thajska a Maroka. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.