Number of the records: 1  

Stravování po půstu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lützner, Hellmut, 1928-2020 - Author
    Praha : Ottovo nakladatelství, 2007 - 128 s : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7360-557-5
      Million, Helmut - Author
     půst  životospráva  racionální výživa
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 326.233
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Stravování po půstu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.233 v1   

    Title statementStravování po půstu : [jak nepřibrat] / Hellmut Lützner, Helmut Million ; [z německého originálu ... přeložila Zdena Krečmerová]
    Main entry-name Lützner, Hellmut, 1928-2020 (Author)
    Issue dataPraha : Ottovo nakladatelství, 2007
    Phys.des.128 s : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7360-557-5
    National bibl. num.cnb001721483
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalRichtig essen nach dem Fasten
    Another responsib. Million, Helmut (Author)
    Subj. Headings půst * životospráva * racionální výživa
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.24 , 613 , 613.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Stravování po půstu
    Autor popisuje základy správné životosprávy, přirozený způsob výživy zajistí dětem zdravý tělesný vývoj, posílí odolnost organismu, u dospělých odstraní poruchy látkové přeměny, zpomalí stárnutí, pomůže v boji s nadváhou. Příprava na normální režim po skončeném půstu je velmi důležitá, proto nabízí rozvrhy rekondičních dní s přesným rozpisem jídel a povolených kalorií. Radí jak se vrátit k přirozenému způsobu stravování, jak správně jíst, pít, postupně snižovat a udržet si váhu. Součástí textu jsou návrhy na odlehčující dny, týdenní plán plnohodnotné výživy, denní plán čerstvé stravy a kuchařské recepty na zdravá jídla. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.