Number of the records: 1
Les meilleures recettes tcheques
Salfellner, Harald, 1962- - Author
Prag : Vitalis, 2007 - 79 s. : barev. il. ; 18 cm
ISBN 97880-7253-253-7 (váz.)
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 325.210 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Les meilleures recettes tcheques / Harald Salfellner Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author) Issue data Prag : Vitalis, 2007 Phys.des. 79 s. : barev. il. ; 18 cm ISBN 97880-7253-253-7 (váz.) National bibl. num. cnb001703539 Note Přeloženo z němčiny? Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.1/.3) , (083.12) Country Česko Language francouzština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS To nejlepší z české kuchyně pro francouzsky hovořící hospodyňky. Zdroj anotace: Zbozi.czLoading…
Number of the records: 1