Number of the records: 1  

The best Czech recipes

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Salfellner, Harald, 1962- - Author
    Praha : Vitalis, 2007 - 79 s. : il.
    ISBN 978-80-7253-212-4 (váz.)
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 324.732
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    The best Czech recipes
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.732   

    Title statementThe best Czech recipes / Harald Salfellner
    Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author)
    Issue dataPraha : Vitalis, 2007
    Phys.des.79 s. : il.
    ISBN978-80-7253-212-4 (váz.)
    National bibl. num.cnb001703542
    NotePřeloženo z pravděpodobně němčiny
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    The best Czech recipes
    Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.