Number of the records: 1
The best Czech recipes
Salfellner, Harald, 1962- - Author
Praha : Vitalis, 2007 - 79 s. : il.
ISBN 978-80-7253-212-4 (váz.)
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 324.732 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement The best Czech recipes / Harald Salfellner Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author) Issue data Praha : Vitalis, 2007 Phys.des. 79 s. : il. ISBN 978-80-7253-212-4 (váz.) National bibl. num. cnb001703542 Note Přeloženo z pravděpodobně němčiny Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1