Number of the records: 1
Gallop, Rick - Author
Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2006 - 192 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-251-0902-X (brož.)
Zdraví pro každého
redukce tělesné hmotnosti redukční diety
příručky kuchařské receptyCall number C 324.431 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Title statement GI dieta / Rick Gallop ; [překlad Jana Mičulková, Jiří Mewald, Tatjana Pollachová] Main entry-name Gallop, Rick (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Computer Press, 2006 Phys.des. 192 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-251-0902-X (brož.) National bibl. num. cnb001664019 Edition Zdraví pro každého (Computer Press) Note Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Original G.I. diet Subj. Headings redukce tělesné hmotnosti * redukční diety Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství UDC 615.874.24 , 613.24 , 641.561 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Document kind BOOKS Základem GI diety je výběr a preference potravin s nízkým glykemickým indexem, tj. potravin pomalu a rovnoměrně trávených, které nadměrně nezvyšují hladinu krevního cukru, pomáhají přeměně tuku na energii. Čím více totiž po jídle stoupne glykemie, tím více se vyplaví inzulinu a zvýší se tendence k ukládání tuku v těle. GI dieta je zde nabídnuta nejen jako cesta k zdravému, trvalému zhubnutí bez hladu a drastického omezování, ale i jako obecně zdraví prospěšný způsob stravování a účinná prevence civilizačních nemocí (cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění). Kniha nejen seznamuje s principy GI diety, ale poskytuje i praktické postupy pro zahájení této diety, přehledy doporučených, přijatelných a nevhodných potravin, stanovení velikosti porcí, ukázky jídelníčků a kuchařských receptů. Upraveno pro české prostředí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1