Number of the records: 1  

Buď dobrý hostitel

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bonneau, Elisabeth - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 130 s. : il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-247-1796-8 (brož.)
    Clever life
     stolování  stolničení  jubilejní oslavy  etiketa  společenská konverzace
     příručky
    Call numberC 324.191
    Umístění 395 - Etiketa. Společenské chování
    Buď dobrý hostitel
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.191   

    Title statementBuď dobrý hostitel : pěkná a příjemná setkání / Elisabeth Bonneau ; [přeložila Lenka Pecharová]
    Main entry-name Bonneau, Elisabeth (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2007
    Phys.des.130 s. : il. ; 22 cm
    ISBN978-80-247-1796-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb001697450
    Edition Clever life
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalGastgeber- Knigge
    Subj. Headings stolování * stolničení * jubilejní oslavy * etiketa * společenská konverzace
    Form, Genre příručky
    Conspect392 - Zvyky, mravy, obyčeje v soukromém životě
    UDC 392.81 , 642.6/.7 , 394.46 , 395 , 177.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru395 - Etiketa. Společenské chování
    Document kindBOOKS
    Buď dobrý hostitel
    Hlavním tématem knihy jsou rady, jak zvládnout roli profesionálního hostitele při nejrůznějších příležitostech. V příručce najdete návod, jak uspořádat slavnost a dovést ji až do úspěšného konce. Ať je to oslava rodinného typu či večírek pro přátele, známé, zákazníky nebo kolegy. Autorka radí, jak organizačně zvládnout i přípravu větší akce (od seznamu hostů, pozvánek, stylového uvítání a perfektně servírovaného jídla až po zábavu u stolu). Vedle nápaditých textů pozvánek nebo uvítací řeči najdeme i inspirativní náměty pro přípravu bufetu, slavnostní tabule, zasedacího pořádku atd. Nechybí ani výběr menu a odpovídajících druhů nápojů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.