Number of the records: 1  

Lyžování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Rieder, Max - Author
    1. vyd. - Praha : Grada Publishing, 2006 - 91 s. : il., portréty ; 21 cm
    ISBN 80-247-1723-9 (brož.)
    Kondiční příprava
      Fiala, Martin - Author
     lyžování  sportovní trénink
     příručky
    Call numberC 323.668
    Umístění 796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Lyžování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 323.668   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 323.668 a   

    Title statementLyžování : tréninkové programy, síla, koordinace a rychlost, vytrvalost, ohebnost / Max Rieder, Martin Fiala ; [překlad Pavel Lomský]
    Main entry-name Rieder, Max (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada Publishing, 2006
    Phys.des.91 s. : il., portréty ; 21 cm
    ISBN80-247-1723-9 (brož.)
    National bibl. num.cnb001642764
    Edition Kondiční příprava
    NotePřeloženo z angličtiny
    OriginalSkiing fitness - condition training for ski sports
    Another responsib. Fiala, Martin (Author)
    Subj. Headings lyžování * sportovní trénink
    Form, Genre příručky
    Conspect796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    UDC 796.92 , 796.015 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Document kindBOOKS
    Lyžování
    Zkušený lyžař se nikdy nevydá na svah bez předchozího tréninku – řádnou přípravou si musí vybudovat kondici a celou zimu si ji pak pravidelně udržovat. Tato publikace je určena především kondičním trenérům lyžování a všem zájemcům o dobrou fyzickou přípravu před zimní sezonou i v jejím průběhu. Kondiční trénink by se měl stát součástí každodenního tréninku všech lyžařů, kteří se věnují sjezdovému lyžování, freeridingu i carvingu, protože je základem rozvoje jejich technických dovedností. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.