Number of the records: 1  

Proč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Robinson, Richard, 1950- - Author
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 253 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-249-0725-9 (váz.)
     náhoda  věda  pozitivní myšlení
     aforismy  populárně-naučné publikace
    Call numberC 323.847
    Umístění 111/129 - Metafyzika. Kosmologie. Filozofie přírody
    Proč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 323.847   

    Title statementProč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů : poznejte zákonitosti náhody / Richard Robinson ; [z anglického originálu ... přeložila Wanda Dobrovská]
    Main entry-name Robinson, Richard, 1950- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Ikar, 2006
    Phys.des.253 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-249-0725-9 (váz.)
    National bibl. num.cnb001643997
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    OriginalWhy the toast always lands butter side down
    Subj. Headings náhoda - humor * věda - humor * pozitivní myšlení - humor
    Form, Genre aforismy * populárně-naučné publikace
    Conspect821 - Literatura v různých jazycích
    UDC 123.11 , 001 , 159.923.5 , 82-7 , (0:82-84) , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru111/129 - Metafyzika. Kosmologie. Filozofie přírody
    Document kindBOOKS
    Proč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů
    Richard Robinson se s vervou pustil do nelehkého úkolu a posvítil si na pravidla schválnosti z pohledu vědy. Klamné vnímání, zkreslení skutečnosti, počty pravděpodobnosti, prostá násobilka - všechno přijde vhod, když je třeba vysvětlit nezpochybnitelnou pravdu, že krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů anebo že vedlejší fronta postupuje pokaždé rychleji... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.