Number of the records: 1  

Levý, Eduard

  1. person

    person

    Personal nameLevý, Eduard
    Place of activity České Budějovice (Česko)
    Hluboká nad Vltavou (Česko)
    Keywords kuchaři - Čechy jižní (Česko)
    rybáři - Čechy jižní (Česko)
    BiographyKuchař, autor kuchařky.
    Workplace Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
    Lesy Hluboká nad Vltavou (firma)
    Source data foundSladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý. [České Budějovice], 2017
    Další biografické údajeIng., učí gastronomii na Fakultě rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a působil jako vedoucí fakultní prodejny Ryby pro zdraví. Zabýval se i výrobou lososího kaviáru v a.s.Lesy Hluboká nad Vltavou /barevné foto viz ČbL 28.12.2002 příloha Nedělní kanape s. 9
    CitationLudmila Mlsová. Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice [online]. iDnes.cz / Budějovice a jižní Čechy. [cit. 15.2.2018]. Dostupné z: https://budejovice.idnes.cz/eduard-levy-kuchar-ryba-rybi-specialita-fcl-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161216_150928_budejovice-zpravy_khr.
    DatabaseSoubor regionálních autorit - osobní jména
    References (2) - ARTICLES
    (1) - BOOKS
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.