Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Climate variability and climate change vulnerability and adaptation : proceedings of the regional workshop Prague, Czech republic, september 11-15, 1995 / editor Ivana Nemešová.    Prague : Institute of Atmospheric Physics Czech Academy of Sciences, 1996 . 394 s. il. ; - C 312.886
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Druhý mozek : naše pocity, rozhodování, zdraví a pohoda procházejí střevem / Emeran Mayer ; z anglického originálu The Mind-gut connection ... přeložila Barbora Chrudinová.    V Praze : Paseka, 2018 . 237 stran . ISBN 978-80-7432-807-7 - C 383.586
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3.  

    Jackie. č. 34, 2008    Praha : Stratosféra, 2008 . ISSN 1214-195X

    časopis
  4. K protestu obce použijí kulturu / Zdeněk Černý ; (mag).   -- In:  Českobudějovické listy -- 13/195 (21.08.2004), s. 9. 

    článek
  5. Mozek v kondici : netušená síla střevních mikrobů a cesta ke svěžímu mozku / David Perlmutter ve spolupráci s Kristin Lobergovou ; přeložila Barbora Chrudinová.    V Praze ; a Litomyšli : Paseka s.r.o., 2016 . 302 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7432-688-2 - C 370.974
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  6. Stříbrný lišák / Ernest Thompson Seton ; [z anglického originálu přeložila Barbora Chrudinová ; ilustrace Jiří Grbavčic].    Svitavy : Trinitas, 1999 . 76 s. il. . ISBN 80-86036-28-6 Starší školní věk

    Stříbrný lišák
  7. Vyškrábáno do tmy : (1988-1994) / Barbora Šrámková ; [ilustrace Jan Tesař].    Tišnov : Sursum, 1995 . 56 s. . ISBN 80-85799-15-4 - C 151.823
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.