Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1.  

    Ad Notam : notářský časopis. Roč. 23, č. 3, 2017    Praha : Nakladatelství C.H.Beck, 2017 . ISSN 1211-0558
    Ad Notam
  2. Aktuality ze života Čkyně. měs. 9-10, 2018    Ve Čkyni : Obecní úřad, 2018
    časopis
  3. Bujná fantazie Olivie Joulesové / Helen Fieldingová ; [z anglického originálu ... přeložila Alexandra Fraisová].    Praha : Aurora, 2004 . 287 s. . ISBN 80-7299-080-2 - C 168.314
  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cesty do podzemí.    Ostrava : Blesk, 1992 . 151 s. . ISBN 80-85606-09-7 - C 277.433
    Umístění: 551.44 - Speleologie. Jeskyně
  5. Dle kuchyně pozná se hospodyně / Jana Skarlantová, Vlastimila Scheuflerová.    Praha : Motto, 2016 . 214 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh ilustrace (některé barevné), faksimile ; . ISBN 978-80-267-0794-3 - C 370.436
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
  6. Láska člověka k člověku : do diskuse / Jiří Louženský ; foto Radek Šíma.   -- In:  Českobudějovické listy -- 12/229 (30.09.2003), s. 24 : il.. 
    článek
  7.  

    Louvre / Lumír Pecold.    Frýdek-Místek : Ppress, 1992 . 19 s. il., pl. ; . ISBN 80-900783-6-2
    Louvre
  8. Retro lahůdky 70. a 80. léta : recepty, tipy do kuchyně, reklamy, restaurace / [napsali Kateřina Ebelová ... et al.].    Praha : Popron Music, 2012 . 44 s. il. (převážně barev.), faksim. ; 1 DVD
    . ISBN 978-80-87767-01-6 - C 378.230
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
  9. Šlechtění a semenářství polních plodin : učební text pro zemědělské techické. školy / [Autor:] Alois Stavinoha ; Předmluva: Miroslav Konečný.    Praha : SZN, 1959 . 170, [4] s. [1] mp. ; - C 36.886
    Umístění:
  10. Tallinn churches : history and restoration / text by Egle Tamm, Olev Liivik.    Tallinn : Tallinna Kultuuriväärtuste Amet, 2012 . 111 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-9949-18-833-8 - C 377.637
    Umístění: 726 - Církevní budovy. Hřbitovní architektura. Pomníky

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.