Počet záznamů: 1  

Gastronomie

  1. SYS0710118
    LBL
      
    01995nam-a2200589-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200326140318.3
    007
      
    ta
    008
      
    170213s2016----xr-a---f-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002880015
    020
      
    $a 978-80-86380-78-0 $q (brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)982109195
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $e rda
    041
    0-
    $a cze $a slo $b eng $b ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 640.4 $2 MRF
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a 641.87 $2 MRF
    080
      
    $a 613.26/.29 $2 MRF
    080
      
    $a 614.31:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Fišera, Miroslav $7 xx0074796 $4 aut
    245
    10
    $a Gastronomie : $b vybrané kapitoly / $c Miroslav Fišera a kolektiv autorů
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Český Těšín : $b 2 Theta, $c 2016
    300
      
    $a 285 stran : $b ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová
    500
      
    $a 300 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    520
    3-
    $a Vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086380780 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    546
      
    $a Částečně slovenský text, anglické a německé resumé
    650
    07
    $a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas
    650
    07
    $a hotelnictví $7 ph120832 $2 czenas
    650
    07
    $a výživa člověka $7 ph127487 $2 czenas
    650
    07
    $a nápoje $7 ph115502 $2 czenas
    650
    07
    $a potraviny $7 ph115833 $2 czenas
    650
    07
    $a bezpečnost potravin $7 ph575078 $2 czenas
    655
    -7
    $a kolektivní monografie $7 fd501537 $2 czenas
    710
    2-
    $a Vysoká škola obchodní a hotelová $7 pna2011629859 $4 pbl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.