Počet záznamů: 1  

Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava


  1.  Hovadík, Alois, 1921-2017 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 - 229 s. : il.
    Rostlinná výroba
      Staněk, Miloslav, - Jiná role   Smotlacha, Miroslav, - Jiná role
     houby  pěstování rostlin  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 70.621
    Umístění
    Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 70.621   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuŽampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    Záhlaví-jméno Hovadík, Alois, 1921-2017 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969
    Fyz.popis229 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000451137
    Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Dal.odpovědnost Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Jiná role)
    Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Jiná role)
    Předmět.hesla houby * pěstování rostlin * vaření
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    MDT 635.1/.8 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.