Počet záznamů: 1
Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
Hovadík, Alois, 1921-2017 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 - 229 s. : il.
Rostlinná výroba
Staněk, Miloslav, - Jiná role Smotlacha, Miroslav, - Jiná role
houby pěstování rostlin vaření
příručky kuchařské receptySignatura C 70.621 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava Záhlaví-jméno Hovadík, Alois, 1921-2017 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 Fyz.popis 229 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000451137 Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Dal.odpovědnost Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Jiná role)
Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Jiná role)
Předmět.hesla houby * pěstování rostlin * vaření Forma, žánr příručky * kuchařské recepty MDT 635.1/.8 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1