Počet záznamů: 1
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
Rakušanová, Jarmila - Autor
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 - 238 s., [16] s. obr. příl. : il.
Barešová, Alena - Ilustrátor
zvěřina vaření
kuchařské receptySignatura C 238.666 Umístění Údaje o názvu Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová] Záhlaví-jméno Rakušanová, Jarmila (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 Fyz.popis 238 s., [16] s. obr. příl. : il. Číslo nár. bibl. cnb000003952 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík -- Ve volném výběru 641/642 Dal.odpovědnost Barešová, Alena (Ilustrátor)
Předmět.hesla zvěřina * vaření Forma, žánr kuchařské recepty MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1