Počet záznamů: 1
Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Autor
1. české vyd. - [Velehrad] : Ottobre 12, c2001 - 229 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-86528-07-3
konzervování potravin ovoce zelenina vaření
příručkySignatura C 318.208 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Konzervování v domácnosti / Jaroslav Balaštík Záhlaví-jméno Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje [Velehrad] : Ottobre 12, c2001 Fyz.popis 229 s. : il. ; 25 cm ISBN 80-86528-07-3 Číslo nár. bibl. cnb001094369 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Obálkový podnázev: návody k přípravě a uchování zdravých výrobků ze zahrady Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina * vaření Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 634 , 635.1/.8 , 641/642 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Kniha obsahuje nejnovější poznatky o uchovávní potravin v domácnosti a tím prodloužení jejich trvanlivosti. Uvádí a doporučuje zdravé konzervační způsoby a metody jako je zmrazování, šetrná sterilace, sušení a konzervace mléčným kvašením. Podrobně popisuje konzervační zákrok včetně druhů konzervovaných surovin, konzervační látek, postupů a předpisů. Publikace je určena pro domácnosti, pěstite ovoce a zeleniny, vinaře a výrobce v potravinářském oboru. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1