Počet záznamů: 1  

Konzervování v domácnosti


  1.  Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Autor
    1. české vyd. - [Velehrad] : Ottobre 12, c2001 - 229 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-86528-07-3
     konzervování potravin  ovoce  zelenina  vaření
     příručky
    SignaturaC 318.208
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Konzervování v domácnosti
    Údaje o názvuKonzervování v domácnosti / Jaroslav Balaštík
    Záhlaví-jméno Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údaje[Velehrad] : Ottobre 12, c2001
    Fyz.popis229 s. : il. ; 25 cm
    ISBN80-86528-07-3
    Číslo nár. bibl.cnb001094369
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyObálkový podnázev: návody k přípravě a uchování zdravých výrobků ze zahrady
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina * vaření
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 634 , 635.1/.8 , 641/642 , 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Konzervování v domácnosti
    Kniha obsahuje nejnovější poznatky o uchovávní potravin v domácnosti a tím prodloužení jejich trvanlivosti. Uvádí a doporučuje zdravé konzervační způsoby a metody jako je zmrazování, šetrná sterilace, sušení a konzervace mléčným kvašením. Podrobně popisuje konzervační zákrok včetně druhů konzervovaných surovin, konzervační látek, postupů a předpisů. Publikace je určena pro domácnosti, pěstite ovoce a zeleniny, vinaře a výrobce v potravinářském oboru. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.