Počet záznamů: 1  

Lži o masu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Grimm, Hans-Ulrich - Autor
    258 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-7390-367-1
    Knihy Omega
      Talafantová, Kristýna, - Překladatel
     maso  masný průmysl  kvalita potravin  hygiena potravin  masné výrobky  ekologické zemědělství  péče o zdraví
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 372.027
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Lži o masu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory nedostupnýC 372.027 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.027   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 372.027 a   

    Unifikovaný název Fleischlüge. Česky
    Údaje o názvuLži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová
    Záhlaví-jméno Grimm, Hans-Ulrich (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský, 2017
    Fyz.popis258 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-7390-367-1
    Číslo nár. bibl.cnb002895511
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Talafantová, Kristýna, 1989- (Překladatel)
    Předmět.hesla maso * masný průmysl * kvalita potravin * hygiena potravin * masné výrobky * ekologické zemědělství * péče o zdraví
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5 , 614.31 , 637.5+664.91/.95 , 631.147 , 613 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Lži o masu
    Populárně-naučná kniha, kterou německý novinář a spisovatel věnoval rizikům konzumace levných masných výrobků z velkochovů. Maso obsahuje mnoho látek, které naše tělo potřebuje, ale jeho přehnaná spotřeba může být pro lidské tělo nebezpečná. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.