Počet záznamů: 1
Technologie vaření a dietního vaření
Gjuričová, Jiřina, 1908- - Autor
1. vyd. - Praha : SZdN, 1966 - 340 s., [8] s. příl. : il. ; 8°
Nováková, Milada - Autor
vaření dietní jídla technologie
učebnice středních školSignatura C 57.422 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie vaření a dietního vaření : pomocná kniha pro střední zdravotnické školy, obor dietních sester / Jiřina Gjuričová, Milada Nováková Záhlaví-jméno Gjuričová, Jiřina, 1908- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SZdN, 1966 (KNT 1) Fyz.popis 340 s., [8] s. příl. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000490148 Poznámky Vazba: Miloslav Fulín. 3000 výt.. Názvové rejstříky Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík Dal.odpovědnost Nováková, Milada (Autor)
Předmět.hesla vaření * dietní jídla * technologie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 001.126-029:6 , 641.563 , 641.524.2 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Zabývá se technologickými postupy při přípravě pokrmů, zpracováním potravin, léčebnou výživou a prací dietní sestry. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1