Počet záznamů: 1
Receptury studených pokrmů
1. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 561 s.
Krupička, Jiří, - Editor
vaření studená jídla
kuchařské receptySignatura C 338.156 Umístění Údaje o názvu Receptury studených pokrmů / [soubor zpracovali Jiří Krupička ... et al.] Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1976 Fyz.popis 561 s. Dal.odpovědnost Krupička, Jiří, 1920-1996 (Editor)
Předmět.hesla vaření * studená jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.524.2 , 641.84 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1