Počet záznamů: 1
Zpracování masa pro 3. ročník SOU
Kolda, Otakar - Autor
3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. - Praha : Sobotáles, 1997 - 101 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-85920-29-8 (brož.)
Kubíček, Vladimír - Autor Zelinka, Karel - Autor
maso
učebnice středních školSignatura B 39.484 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Zpracování masa pro 3. ročník SOU / Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček Záhlaví-jméno Kolda, Otakar (Autor) Údaje o vydání 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. Vyd.údaje Praha : Sobotáles, 1997 Fyz.popis 101 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-85920-29-8 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000300846 Dal.odpovědnost Kubíček, Vladimír (Autor)
Zelinka, Karel (Autor)
Předmět.hesla maso - zpracování Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.5 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1