Počet záznamů: 1
Gastronomie
SYS 0710118 LBL 01995nam-a2200589-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200326140318.3 007 ta 008 170213s2016----xr-a---f-f----000-0-cze-- 015 $a cnb002880015 020 $a 978-80-86380-78-0 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)982109195 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 $e rda 041 0-
$a cze $a slo $b eng $b ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 640.4 $2 MRF 080 $a 613.2 $2 MRF 080 $a 641.87 $2 MRF 080 $a 613.26/.29 $2 MRF 080 $a 614.31:663/664 $2 MRF 080 $a (048.8) $2 MRF 100 1-
$a Fišera, Miroslav $7 xx0074796 $4 aut 245 10
$a Gastronomie : $b vybrané kapitoly / $c Miroslav Fišera a kolektiv autorů 250 $a 1. vydání 264 -1
$a Český Těšín : $b 2 Theta, $c 2016 300 $a 285 stran : $b ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová 500 $a 300 výtisků 504 $a Obsahuje bibliografie 520 3-
$a Vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086380780 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace 546 $a Částečně slovenský text, anglické a německé resumé 650 07
$a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a hotelnictví $7 ph120832 $2 czenas 650 07
$a výživa člověka $7 ph127487 $2 czenas 650 07
$a nápoje $7 ph115502 $2 czenas 650 07
$a potraviny $7 ph115833 $2 czenas 650 07
$a bezpečnost potravin $7 ph575078 $2 czenas 655 -7
$a kolektivní monografie $7 fd501537 $2 czenas 710 2-
$a Vysoká škola obchodní a hotelová $7 pna2011629859 $4 pbl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1