Počet záznamů: 1
SYS m0344364 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20250410143917.0 007 ta 008 981005s1998----xr-af--g------000-0-cze-d 015 $a cnb000371384 020 $a 80-86136-20-5 (brož.) 035 $a (OCoLC)41047094 040 $a CBA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.55:635.1/.8 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Mandžuková, Jarmila, $d 1959- $7 jn20001103350 $4 aut 245 10
$a Zeleninová kuchařka / $c Jarmila Mandžuková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek 260 $a České Budějovice : $b Dona, $c 1998 300 $a 164 s., [8] s. obr. příl. : $b čb. il. ; $c 20 cm 520 3-
$a Stručné rady jak zeleninu čistit a upravit, tzn. vařit, připravit v mikrovlné troubě, dusit, zapékat a smažit. Abecedně řazené druhy zeleniny, brokolice-zelí. U každého druhu jsou uvedeny recepty na přípravu pokrmů tepelným zpracováním nebo za studena. Kuchařka obsahuje i řadu předpisů na jídla ze zeleninové směsi. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086136202 $2 Městská knihovna v Praze 650 -7
$a zeleninová jídla $7 ph116751 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Martenek, Miloslav, $d 1933- $7 jn20000401735 $4 ill 700 1-
$a Doležal, Vladimír, $d 1952- $7 jn19981000720 $4 pht 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:c61555a0-81fd-11ee-834d-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1