Počet záznamů: 1  

Zeleninová kuchařka

  1. SYSm0344364
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250410143917.0
    007
      
    ta
    008
      
    981005s1998----xr-af--g------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb000371384
    020
      
    $a 80-86136-20-5 (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)41047094
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55:635.1/.8 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Mandžuková, Jarmila, $d 1959- $7 jn20001103350 $4 aut
    245
    10
    $a Zeleninová kuchařka / $c Jarmila Mandžuková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    260
      
    $a České Budějovice : $b Dona, $c 1998
    300
      
    $a 164 s., [8] s. obr. příl. : $b čb. il. ; $c 20 cm
    520
    3-
    $a Stručné rady jak zeleninu čistit a upravit, tzn. vařit, připravit v mikrovlné troubě, dusit, zapékat a smažit. Abecedně řazené druhy zeleniny, brokolice-zelí. U každého druhu jsou uvedeny recepty na přípravu pokrmů tepelným zpracováním nebo za studena. Kuchařka obsahuje i řadu předpisů na jídla ze zeleninové směsi. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086136202 $2 Městská knihovna v Praze
    650
    -7
    $a zeleninová jídla $7 ph116751 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Martenek, Miloslav, $d 1933- $7 jn20000401735 $4 ill
    700
    1-
    $a Doležal, Vladimír, $d 1952- $7 jn19981000720 $4 pht
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:c61555a0-81fd-11ee-834d-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.