Počet záznamů: 1  

Zeleninová kuchařka


  1.  Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
    České Budějovice : Dona, 1998 - 164 s., [8] s. obr. příl. : čb. il. ; 20 cm
    ISBN 80-86136-20-5 (brož.)
      Martenek, Miloslav, - Ilustrátor   Doležal, Vladimír, - Fotograf
     zeleninová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 292.291
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Zeleninová kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 292.291 v1   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 292.291 P   

    Title statementZeleninová kuchařka / Jarmila Mandžuková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    Main entry-name Mandžuková, Jarmila, 1959- (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 1998
    Phys.des.164 s., [8] s. obr. příl. : čb. il. ; 20 cm
    ISBN80-86136-20-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb000371384
    Another responsib. Martenek, Miloslav, 1933- (Illustrator)
    Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
    Subj. Headings zeleninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.1/.8 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Zeleninová kuchařka
    Stručné rady jak zeleninu čistit a upravit, tzn. vařit, připravit v mikrovlné troubě, dusit, zapékat a smažit. Abecedně řazené druhy zeleniny, brokolice-zelí. U každého druhu jsou uvedeny recepty na přípravu pokrmů tepelným zpracováním nebo za studena. Kuchařka obsahuje i řadu předpisů na jídla ze zeleninové směsi. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.