Počet záznamů: 1  

Exercitia Spiritualia Ad Mentem & Normam D. Ignatii Conscripta & Adaptata Usui Personarvm Ecclesiasticarum Pro sacra solitudine singulis omnis ineunda, & in octo vel decem dies protrahenda

  1. Exercitia Spiritualia Ad Mentem & Normam D. Ignatii Conscripta & Adaptata Usui Personarvm Ecclesiasticarum Pro sacra solitudine singulis omnis ineunda, & in octo vel decem dies protrahenda

    kniha


     Maffei, Pietro Antonio, 1663-1744 - Autor
    Augustae ; Ratisbonae : Sumptibus Strötter & Fesenmayr, Bibliopolarum, 1740 - 2 sv. ; 8°
      Wachter, Maximilian Joseph Anton, - Tiskař
    SignaturaCK 514
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 514   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 514   

    Údaje o názvuExercitia Spiritualia Ad Mentem & Normam D. Ignatii Conscripta & Adaptata Usui Personarvm Ecclesiasticarum Pro sacra solitudine singulis omnis ineunda, & in octo vel decem dies protrahenda / A ... ; nunc ex Italico idiomate in Latinum translata Ab alio ejusdem Societatis Sacerdote ...
    Záhlaví-jméno Maffei, Pietro Antonio, 1663-1744 (Autor)
    Vyd.údajeAugustae ; Ratisbonae : Sumptibus Strötter & Fesenmayr, Bibliopolarum, 1740 (Typis Max. Joseph. Antonii Wachter)
    Fyz.popis2 sv. ; 8°
    PoznámkyDatum římskými číslicemi. Vlys, iniciála, linky, kustody, živá záhlaví. P.1.: 1740, [6], 414, [2] s., přír. č. 556 -- P.2.: s.a., 211, [3] s., přír. č. 1747
    CitaceJöcher, III., 27
    Pozn.o vazběVazba kož. s linkou
    Dal.odpovědnost Wachter, Maximilian Joseph Anton, činný 1733-1743 (Tiskař)
    Dal.odpovědnost Strötter & Fesenmayr (firma) (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100050769
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.