Počet záznamů: 1  

Emmanuelis Alvari a Societate Jesu Liber II. De Constructione Octo Partium Orationis, In Usum Mediae, Et Supremae Grammatices Classium

  1. Emmanuelis Alvari a Societate Jesu Liber II. De Constructione Octo Partium Orationis, In Usum Mediae, Et Supremae Grammatices Classium

    kniha


     Alvares, Manuel, 1526-1583 - Autor
    Editio correctior, cum Privileg. Sac. Caes. Reg. Majest. - Viennae Austriae : prostat apud Franc. Leopoldum Grundt, Bibliopegum provilegiatum, prope portam major. S. Stephani, [175- - 177-?] - 576, 52 s. ; 8°
      Grundt, F. L. - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSE 1979
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1979   

    Údaje o názvuEmmanuelis Alvari a Societate Jesu Liber II. De Constructione Octo Partium Orationis, In Usum Mediae, Et Supremae Grammatices Classium
    Záhlaví-jméno Alvares, Manuel, 1526-1583 (Autor)
    Údaje o vydáníEditio correctior, cum Privileg. Sac. Caes. Reg. Majest.
    Vyd.údajeViennae Austriae : prostat apud Franc. Leopoldum Grundt, Bibliopegum provilegiatum, prope portam major. S. Stephani, [175- - 177-?]
    Fyz.popis576, 52 s. ; 8°
    PoznámkyZa str. 576 vnitřní titulní list: Jacobi Gretseri Societatis Jesu Institutionum Linguae Grecae Libri I., De Octo Partibus Orationis Pars Altera, De Conjugationibus Verborum, In faciliorem, brevioremque usum redacta. Viennae Austriae, Ex Typographeo Kaliwodiano. Na titl. l. jezuitská viněta, vlysky, koncová viněta, živé záhlaví
    Poznámky k popisovanému exemplářiNa předsádce podpis Tragau
    Pozn.o vazběVazba kožená
    Dal.odpovědnost Grundt, F. L. (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100010245
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.