Počet záznamů: 1  

Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Simeonovová, Jana, 1953- - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 - 122 s.
    ISBN 80-7157-708-1
      Ingr, Ivo, - Jiná role   Gajdůšek, Stanislav, - Jiná role
     drůbež  maso  mléčné výrobky  ryby  zbožíznalství  živočišná výroba
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 30.039
    Umístění
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 30.039   

    Údaje o názvuZpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek
    Záhlaví-jméno Simeonovová, Jana, 1953- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003
    Fyz.popis122 s.
    ISBN80-7157-708-1
    Číslo nár. bibl.cnb001290090
    PoznámkyNad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně. Facultas agronomica
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii.
    Dal.odpovědnost Ingr, Ivo, 1936-2016 (Jiná role)
    Gajdůšek, Stanislav, 1937- (Jiná role)
    Předmět.hesla drůbež * maso * mléčné výrobky * ryby * zbožíznalství * živočišná výroba
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 620.2 , 637
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.