Počet záznamů: 1  

Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Simeonovová, Jana, 1953- - Author
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 - 122 s.
    ISBN 80-7157-708-1
      Ingr, Ivo, - Other   Gajdůšek, Stanislav, - Other
     drůbež  maso  mléčné výrobky  ryby  zbožíznalství  živočišná výroba
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 30.039
    Umístění
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 30.039   

    Title statementZpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek
    Main entry-name Simeonovová, Jana, 1953- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003
    Phys.des.122 s.
    ISBN80-7157-708-1
    National bibl. num.cnb001290090
    NoteNad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně. Facultas agronomica
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii.
    Another responsib. Ingr, Ivo, 1936-2016 (Other)
    Gajdůšek, Stanislav, 1937- (Other)
    Subj. Headings drůbež * maso * mléčné výrobky * ryby * zbožíznalství * živočišná výroba
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC 620.2 , 637
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.