Počet záznamů: 1
Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Simeonovová, Jana, 1953- - Autor
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 - 122 s.
ISBN 80-7157-708-1
Ingr, Ivo, - Jiná role Gajdůšek, Stanislav, - Jiná role
drůbež maso mléčné výrobky ryby zbožíznalství živočišná výroba
učebnice vysokých školSignatura S 30.039 Umístění Údaje o názvu Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek Záhlaví-jméno Simeonovová, Jana, 1953- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 Fyz.popis 122 s. ISBN 80-7157-708-1 Číslo nár. bibl. cnb001290090 Poznámky Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně. Facultas agronomica Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii. Dal.odpovědnost Ingr, Ivo, 1936-2016 (Jiná role)
Gajdůšek, Stanislav, 1937- (Jiná role)
Předmět.hesla drůbež * maso * mléčné výrobky * ryby * zbožíznalství * živočišná výroba Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 620.2 , 637 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1