Počet záznamů: 1
Martin, Pavel - Autor
České Budějovice : Dona, 2000 - 181 s., [8] s. obr. příl. : il.
ISBN 80-86136-63-9
Martenek, Miloslav, - Ilustrátor Doležal, Vladimír, - Fotograf
Velikonoce vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 297.987 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Velikonoční kuchařka / Pavel Martin ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek Záhlaví-jméno Martin, Pavel (Autor) Vyd.údaje České Budějovice : Dona, 2000 Fyz.popis 181 s., [8] s. obr. příl. : il. ISBN 80-86136-63-9 Číslo nár. bibl. cnb000884709 Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
Předmět.hesla Velikonoce * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kuchařka obsahuje předpisy na tradiční staročeská i krajová jídla, která se připravovala v jednotlivé sváteční dny Velikonoc. Typické jarní a velikonoční zelené polévky. Recepty na pokrmy z hovězího a vepřového masa a speciality jako je velikonoční nádivka, sekaná a hlavička. Tradiční recepty na úpravu skopového, jehněčího, kůzlečího a drůbežího masa, králíka, vajec, zeleniny a různé úpravy jarních bylinek. Velký výběr tradičních staročeských příloh a sladkého velikonočního pečiva. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1