Počet záznamů: 1  

Těžké opevnění v úseku "ŽSV I - Staré Město pod Sněžníkem"


  1.  Novák, Jiří, 1967 březen 7.- - Autor
    1. vyd. - Jablonné nad Orlicí : Jiří Novák, 2002 - 47 s. : il. (některé barev.), mapy ; 21 cm
    ISBN 80-86514-02-1
     opevnění
     Staré Město (Šumperk, Česko : oblast)
     brožury  informační publikace
    SignaturaC 309.099
    Umístění 623.1/.3 - Vojenská opevnění. Obléhání. Zákopové práce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 309.099   
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 309.099 v1   

    Údaje o názvuTěžké opevnění v úseku "ŽSV I - Staré Město pod Sněžníkem" / Jiří Novák
    Záhlaví-jméno Novák, Jiří, 1967 březen 7.- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeJablonné nad Orlicí : Jiří Novák, 2002
    Fyz.popis47 s. : il. (některé barev.), mapy ; 21 cm
    ISBN80-86514-02-1
    Číslo nár. bibl.cnb001198735
    Poznámky1000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla opevnění - Československo - 1935-1938 * Staré Město (Šumperk, Česko : oblast)
    Forma, žánr brožury * informační publikace
    Konspekt623 - Vojenská technika
    MDT (437.325) , (041) , (036) , 623.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru623.1/.3 - Vojenská opevnění. Obléhání. Zákopové práce
    Druh dok.KNIHY
    Jedná se o okolí Starého Města pod Sněžníkem - místa mezi Králickým Sněžníkem a Hrubým Jeseníkem, kde byla postavena linie pěchotních srubů v délce cca 26 km. Brožura obsahuje podrobné technické údaje těchto staveb, mapky jejich rozmístění a řadu vzácných fotografií (i leteckých) z let 1938 a 1939, které názorně přibližují zabudování objektů do krajiny a konečně i fotografie současného stavu pozemních srubů. Úplně na závěr je uveden seznam použitých pramenů. Publikace navazuje na brožuru Těžké opevnění na Rokytnicku. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.