Počet záznamů: 1
Teplé předkrmy a moučníky
Kobylák, Antonín - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 107 s.
Pokorný, Čestmír - Jiná role
moučníky předkrmy vaření
kuchařské receptySignatura C 66.364 Umístění Údaje o názvu Epikurova zahrada ; Thais / Anatole France Záhlaví-jméno France, Anatole, 1844-1924 (Autor) Údaje o vydání Vyd. u obou děl 3. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1955 Fyz.popis 267 s. Číslo nár. bibl. cnb000718568 Edice/vedl.záhl. France, Anatole, 1844-1924. Spisy (Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění) sv. 7 Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Teplé předkrmy a moučníky Záhlaví-jméno Kobylák, Antonín (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1968 Fyz.popis 107 s. Číslo nár. bibl. cnb000449476 Dal.odpovědnost Pokorný, Čestmír (Jiná role)
Předmět.hesla moučníky * předkrmy * vaření Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.822 , (083.12) , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1