Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů


  1.  Brhlík, Eduard - Autor
    6. čes. upr. vyd., V IQ 147 1. vyd. - V Praze : IQ 147, 1996 - 350 s.
      Romaňuk, Juraj - Jiná role
     technologie  vaření
     učebnice
    SignaturaC 288.277/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 288.277/2   

    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor)
    Údaje o vydání6. čes. upr. vyd., V IQ 147 1. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : IQ 147, 1996
    Fyz.popis350 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000203604
    PoznámkyISBN neuvedeno. - Bibliogr. - Vybrané termíny z kuchařského názvosloví, technologické výrazy
    Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Jiná role)
    Předmět.hesla technologie * vaření
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.