Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Brhlík, Eduard - Autor
6. čes. upr. vyd., V IQ 147 1. vyd. - V Praze : IQ 147, 1996 - 350 s.
Romaňuk, Juraj - Jiná role
technologie vaření
učebniceSignatura C 288.277/2 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor) Údaje o vydání 6. čes. upr. vyd., V IQ 147 1. vyd. Vyd.údaje V Praze : IQ 147, 1996 Fyz.popis 350 s. Číslo nár. bibl. cnb000203604 Poznámky ISBN neuvedeno. - Bibliogr. - Vybrané termíny z kuchařského názvosloví, technologické výrazy Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Jiná role)
Předmět.hesla technologie * vaření Forma, žánr učebnice Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1