Počet záznamů: 1  

Speciality z mořských a sladkovodních ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Koten, Milan - Autor
    Vyd. 1. - Třebíč : Tempo, 1998 - 135 s.
     rybí maso  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 292.069
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Speciality z mořských a sladkovodních ryb
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 292.069   

    Údaje o názvuSpeciality z mořských a sladkovodních ryb / Koten Milan ml.
    Záhlaví-jméno Koten, Milan (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeTřebíč : Tempo, 1998
    Fyz.popis135 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000368600
    Předmět.hesla rybí maso * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Speciality z mořských a sladkovodních ryb
    Recepty pro všechny, kteří chtějí zdravě žít a upravovat ryby tak, aby ztratily co nejméně svých hodnot. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.