Počet záznamů: 1  

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jarolímková, Stanislava, 1947- - Autor
    1. vyd. - Praha : EB, 2002 - 109 s. : il.
    ISBN 80-903-234-0-5
     makrobiotika  racionální výživa  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 308.496
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 308.496   
    Rožnov k vypůjčeníC 308.496 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 308.496 SV   

    Údaje o názvuJak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena / Stanislava Jarolímková
    Záhlaví-jméno Jarolímková, Stanislava, 1947- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : EB, 2002
    Fyz.popis109 s. : il.
    ISBN80-903-234-0-5
    Číslo nár. bibl.cnb001197149
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla makrobiotika * racionální výživa * vaření * makrobiotická dieta
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    MDT 613.2 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
    Uvádí důvody, proč bychom měli tyto potraviny konzumovat v daleko větším množství, seznamuje se současnou nabídkou na trhu a radí, jak minimalizovat trávicí obtíže, které tyto potraviny mohou někdy působit. Každou kapitolu věnovanou jednotlivému produktu uzavírají recepty. Zdroj anotace: MLP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.