Počet záznamů: 1
Francouzská kuchyně
Martinicová, Jana - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 319 s. : il.
vaření
Francie
kuchařské receptySignatura C 86.195 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Francouzská kuchyně Záhlaví-jméno Martinicová, Jana (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1972 Fyz.popis 319 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000438164 Předmět.hesla vaření * Francie Forma, žánr kuchařské recepty MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1