Počet záznamů: 1  

Francouzská kuchyně


  1.  Martinicová, Jana - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 319 s. : il.
     vaření
     Francie
     kuchařské recepty
    SignaturaC 86.195
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzská kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 86.195   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFrancouzská kuchyně
    Záhlaví-jméno Martinicová, Jana (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1972
    Fyz.popis319 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000438164
    Předmět.hesla vaření * Francie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Francouzská kuchyně
    Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.