Počet záznamů: 1
Flambování a dochucování pokrmů
Srkala, Antonín - Autor
2. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 77 s. : il.
vaření
kuchařské receptySignatura C 202.133 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Flambování a dochucování pokrmů Záhlaví-jméno Srkala, Antonín (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1976 Fyz.popis 77 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000472641 Předmět.hesla vaření Forma, žánr kuchařské recepty MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Přináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1