Počet záznamů: 1  

Encyklopedie přípravy pro přijímací řízení na právnické fakulty


  1. 2., přeprac. a aktualiz. vyd. - Ostrava : Institut vzdělávání Sokrates, 2002 - 202 s. ; 30 cm
    ISBN 80-86572-03-X
      Kotlán, Igor, - Autor
     přijímací zkoušky  společenské vědy  všeobecné znalosti  vysoké školy
     příručky
    SignaturaB 43.822
    Umístění 0/9 - Obecně naučné publikace
    Encyklopedie přípravy pro přijímací řízení na právnické fakulty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 43.822   

    Údaje o názvuEncyklopedie přípravy pro přijímací řízení na právnické fakulty / [Igor Kotlán ... et al.]
    Údaje o vydání2., přeprac. a aktualiz. vyd.
    Vyd.údajeOstrava : Institut vzdělávání Sokrates, 2002
    Fyz.popis202 s. ; 30 cm
    ISBN80-86572-03-X
    Číslo nár. bibl.cnb001243300
    Dal.odpovědnost Kotlán, Igor, 1974- (Autor)
    Předmět.hesla přijímací zkoušky * společenské vědy * všeobecné znalosti * vysoké školy
    Forma, žánr příručky
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT 378 , 37.091.212.2 , 0/9 , 30+009 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru0/9 - Obecně naučné publikace
    Druh dok.KNIHY
    Encyklopedie přípravy pro přijímací řízení na právnické fakulty
    Obsah příručky vychází ze zadání okruhů otázek, které jsou požadovány k přijímacím zkouškám na Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Největší část je věnována českým a světovým dějinám, filozofii, politologii, psychologii a sociologii. Dále zde studenti najdou: ekonomický přehled, mezinárodní organizace, základy zeměpisu, teorii práva, české právo, ústavní právo a obchodní právo. Jako doplněk je zde uveden přehled literatury a umění a shrnutí nejdůležitějších latinských výrazů a přísloví. Jednotlivé kapitoly jsou zpracovány vysokoškolskými pedagogy a odborníky z praxe. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.