Počet záznamů: 1  

Československá kuchyně


  1.  Koreček, Ladislav - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 267 s., [32] s. obr. příl. : il.
      Syrový, František - Jiná role   Nestával, Antonín, - Jiná role
     vaření
     Československo
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 11.428
    Umístění
    Československá kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 11.428   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuČeskoslovenská kuchyně / [Autoři:] Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
    Záhlaví-jméno Koreček, Ladislav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1968
    Fyz.popis267 s., [32] s. obr. příl. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000143871
    Poznámky100000 výt. - Věcný rejstřík. - Zdobený tit. list. - Barev. il. předsádky. - Obálka: František Truček
    Dal.odpovědnost Syrový, František (Jiná role)
    Nestával, Antonín, 1922-1985 (Jiná role)
    Předmět.hesla vaření * Československo
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Československá kuchyně
    Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.