Počet záznamů: 1
Brambory a bramborové pokrmy
Šimek, Jaroslav - Autor
2., upr. vyd. - Praha : Horizont, 1991 - 194 s. : il.
ISBN 80-7012-051-7
brambory vaření
kuchařské receptySignatura C 270.001 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Konspekt fìzyčnoji chemìji, skladenyj po lekcìjach, ščo čytav r. 1924-25 studentam technolohyčnoho vìddìlu U.H.A. profesor Rejchìnštejn / V. Rejter Záhlaví-jméno Reichinstein, David, 1882-1955 (Autor) Nakladatel Podjebrady : Vyd. T-vo pry Ukr. Hosp. Akademìji v Č.S.R., 1925 Fyz.popis 119 stran : ilustrace ; 23 cm Číslo nár. bibl. cnb000585270 Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Brambory a bramborové pokrmy Záhlaví-jméno Šimek, Jaroslav (Autor) Údaje o vydání 2., upr. vyd. Vyd.údaje Praha : Horizont, 1991 Fyz.popis 194 s. : il. ISBN 80-7012-051-7 Číslo nár. bibl. cnb000069072 Předmět.hesla brambory * vaření Forma, žánr kuchařské recepty MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kuchařka uvádí 500 předpisů, jejichž základem jsou brambory. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1