Počet záznamů: 1  

Brambory a bramborové pokrmy


  1.  Šimek, Jaroslav - Autor
    2., upr. vyd. - Praha : Horizont, 1991 - 194 s. : il.
    ISBN 80-7012-051-7
     brambory  vaření
     kuchařské recepty
    SignaturaC 270.001
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Brambory a bramborové pokrmy
    Údaje o názvuKonspekt fìzyčnoji chemìji, skladenyj po lekcìjach, ščo čytav r. 1924-25 studentam technolohyčnoho vìddìlu U.H.A. profesor Rejchìnštejn / V. Rejter
    Záhlaví-jméno Reichinstein, David, 1882-1955 (Autor)
    NakladatelPodjebrady : Vyd. T-vo pry Ukr. Hosp. Akademìji v Č.S.R., 1925
    Fyz.popis119 stran : ilustrace ; 23 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000585270
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 270.001   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuBrambory a bramborové pokrmy
    Záhlaví-jméno Šimek, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání2., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Horizont, 1991
    Fyz.popis194 s. : il.
    ISBN80-7012-051-7
    Číslo nár. bibl.cnb000069072
    Předmět.hesla brambory * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Brambory a bramborové pokrmy
    Kuchařka uvádí 500 předpisů, jejichž základem jsou brambory. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.