Počet záznamů: 1  

Neber to jídlo tak vážně II

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Skalická, Týna, 1988- - Autor
    1. vydání - 229 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-264-4377-3
     jídla  racionální výživa  zdravý životní styl
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 409.601
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Neber to jídlo tak vážně II
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.601   

    Title statementNeber to jídlo tak vážně II / Týna Skalická
    Portion of title#jimnormalne
    Cover TitleNeber to jídlo tak vážně II, aneb, #jimnormalne
    Main entry-name Skalická, Týna, 1988- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2022
    Phys.des.229 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-264-4377-3
    National bibl. num.cnb003469807
    NotePod názvem: @tojidlo
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Subj. Headings jídla * racionální výživa * zdravý životní styl
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 613.2 , 613 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Neber to jídlo tak vážně II
    Zasloužíš si jíst normálně! Máš pocit, že za každý gram cukru, který si neodepřeš, si zasloužíš nějaký trest? Zkus se radši na potraviny podívat trochu jinak! Neexistuje totiž špatná strava – je to vždy jen jídlo, které by ti mělo dělat radost a dodávat energii. Týna Skalická, nutriční koučka a zakladatelka instagramového projektu @tojidlo, ti ukáže, jak si jídlo i jeho přípravu skutečně užívat. Jíst zdravě a výživně se totiž dá i bez křečovitého omezování a sporných diet! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.