Počet záznamů: 1  

Freshness and shelf-life of fish products

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hao, Ruoyi, 1992- - Autor diplomové práce nebo disertace
    113 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
    ISBN 978-80-7514-146-0
     rybí produkty  nutriční hodnota potravin  kvalita potravin
     disertace  teze
    SignaturaC 409.212
    Umístění
    Freshness and shelf-life of fish products
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 409.212 P   

    Údaje o názvuFreshness and shelf-life of fish products = Čerstvost a trvanlivost rybích produktů / doctoral thesis by Ruoyi Hao
    Souběž.n.Čerstvost a trvanlivost rybích produktů
    Záhlaví-jméno Hao, Ruoyi, 1992- (Autor diplomové práce nebo disertace)
    NakladatelVodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2022
    Fyz.popis113 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
    ISBN978-80-7514-146-0
    Číslo nár. bibl.cnb003443557
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla rybí produkty * nutriční hodnota potravin * kvalita potravin
    Forma, žánr disertace * teze
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637'8 , 641.1 , 663/664-021.465 , (043.3) , (048.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Freshness and shelf-life of fish products
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.