Počet záznamů: 1  

Důvěrnosti z kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    zvukový dokument


     Bourdain, Anthony, 1956-2018 - Autor
    2 audiodisky (14 hod., 15 min.) ; 12 cm + 1 brožura (24 stran)
    8595693406854
      Stárková, Jiřina - Překladatel - Režisér   Brousek, Otakar, - Účinkující   Buzzi, Mario, - Skladatel
     Bourdain, Anthony, 1956-2018
    20.-21. století
     kuchaři  gastronomie  restaurace
     autobiografie  audioknihy  kompaktní disky
    SignaturaHCD 13.398
    Důvěrnosti z kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( hudební )vypůjčeno (do 26.06.2024)HCD 13.398   

    Unifikovaný název Kitchen confidential. Česky
    Údaje o názvuDůvěrnosti z kuchyně / Anthony Bourdain
    Záhlaví-jméno Bourdain, Anthony, 1956-2018 (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Tympanum, s.r.o., 2021
    Copyright℗2021
    Fyz.popis2 audiodisky (14 hod., 15 min.) ; 12 cm + 1 brožura (24 stran)
    Číslo nár. bibl.cnb003392258
    PoznámkyNahrávka vznikla podle stejnojmenné knihy vydané nakladatelstvím Slovart v roce 2021. Z anglického originálu přeložila Jiřina Stárková. Nezkrácená verze. Brožura obsahuje informace o autorovi a jeho kuchařské recepty. Název z disku
    Úplný obsahPředkrm -- První chod -- Druhý chod -- Třetí chod -- Dezert -- Káva a cigárko -- Kuchyň je zavřená -- Bonus
    Dal.odpovědnost Stárková, Jiřina (Překladatel)
    Rimon, Jan (Režisér)
    Brousek, Otakar, 1957- (Účinkující)
    Buzzi, Mario, 1974- (Skladatel)
    Předmět.hesla Bourdain, Anthony, 1956-2018 * 20.-21. století * kuchaři - Spojené státy americké - 20.-21. století * gastronomie - Spojené státy americké - 20.-21. století * restaurace - Spojené státy americké - 20.-21. století
    Forma, žánr autobiografie * audioknihy * kompaktní disky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    929 - Biografie
    MDT 641/642-051 , 641/642 , 640.43 , 929 , (73) , (092) , (086.7)08 , (086.76)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Zvukové dokumenty
    Důvěrnosti z kuchyně
    Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně. Vypráví i historky, při nichž tuhne úsměv na rtech, ale hned vzápětí posluchače neodolatelně rozesměje. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.