Počet záznamů: 1  

Low carb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stanitzok, Nico - Author
    České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-7541-227-0
      Hausmann, Carolina - Author
     nízkosacharidová dieta  racionální výživa  rychlá jídla
     kuchařské recepty  příručky  fotografické publikace
    Call numberC 391.840
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Low carb
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 391.840   

    Main entry-name Vybíral, Jindřich, 1960- (Author) Edition statementVyd. 3., upr. Issue dataŠlapanice : ERA ; Ostrava : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě, 2003 Phys.des.219 s. : il. (některé barev.), plány ; 24 cm + 1 mapa 30 x 42 cm ISBN80-86517-94-2 (ERA) National bibl. num.cnb001313360 NoteAnglický a německý souhrn Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Uniform title Low carb. Česky
    Title statementLow carb : rychlé recepty pro každý den / text a recepty: Nico Stanitzok, Carolina Hausmann ; fotografie: Studio Eising
    Portion of titleRychlé recepty pro každý den
    Main entry-name Stanitzok, Nico (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Jan Vašut s.r.o., 2019
    Phys.des.144 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7541-227-0
    National bibl. num.cnb003162878
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Hausmann, Carolina (Author)
    Another responsib. Studio Eising (Photographer)
    Subj. Headings nízkosacharidová dieta * racionální výživa * rychlá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.552 , 641.56:547.454-021.146.4 , 613.24 , 613.2 , (083.12) , (035) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Low carb
    Recepty na přípravu jídel s nízkým obsahem sacharidů, snídaně, obědy i večeře. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.