Počet záznamů: 1  

Keto dobroty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pitre, Urvashi - Autor
    249 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-87383-81-0
      Badiozamani, Ghazalle - Fotograf   Schürerová, Lucie, - Překladatel
     ketogenní dieta  nízkosacharidová dieta  pečivo  dezerty  moučníky
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 391.552
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Keto dobroty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 391.552   

    Unifikovaný název Keto fat bombs, sweet & treats. Česky
    Údaje o názvuKeto dobroty : sladkosti a pečivo při nízkosacharidových režimech : přes 100 receptů a nápadů na chleby, dorty, sušenky a další pochutiny s nízkým obsahem sacharidů / Urvashi Pitre ; foto: Ghazalle Badiozamani ; z originálu Keto fat bombs, sweet & treats ... přeložila Lucie Schürerová
    Část názvuSladkosti a pečivo při nízkosacharidových režimech
    Záhlaví-jméno Pitre, Urvashi (Autor)
    Nakladatel[Praha] : IFP Publishing, 2019
    Fyz.popis249 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-87383-81-0
    Číslo nár. bibl.cnb003157000
    Dal.odpovědnost Badiozamani, Ghazalle (Fotograf)
    Schürerová, Lucie, 1978- (Překladatel)
    Předmět.hesla ketogenní dieta * nízkosacharidová dieta * pečivo * dezerty * moučníky
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (083.12) , (035) , 641.56-046.22 , 641.56:547.454-021.146.4 , 613.24
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    Keto dobroty
    Recepty na přípravu sladkých pokrmů s nízkým obsahem sacharidů, pečiva, dortů a sušenek, čokoládových specialit, nápojů, zmrzlin a nanuků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.