Počet záznamů: 1
82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
ISBN 978-80-906852-3-9
Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ;
Hauserová, Eva, - Editor
konzervování potravin skladování zemědělských plodin permakultura
příručkySignatura C 388.930 Umístění 631 - Zemědělství Údaje o názvu Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle / editorka: Eva Hauserová Nakladatel Brno : Permakultura (CS), 2019 Fyz.popis 82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm ISBN 978-80-906852-3-9 Číslo nár. bibl. cnb003103340 Edice Klíč k soběstačnosti ; 11 Dal.odpovědnost Hauserová, Eva, 1954-2023 (Editor)
Předmět.hesla konzervování potravin * skladování zemědělských plodin * permakultura Forma, žánr příručky Konspekt 631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie MDT 641/642 , 641.4 , 631.563.9 , 631.147:502.131.1 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 631 - Zemědělství Druh dok. KNIHY Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou, jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce, a řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1