Počet záznamů: 1  

Uchovávání úrody

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-906852-3-9
    Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ;
      Hauserová, Eva, - Editor
     konzervování potravin  skladování zemědělských plodin  permakultura
     příručky
    SignaturaC 388.930
    Umístění 631 - Zemědělství
    Uchovávání úrody
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 22.04.2024)C 388.930   

    Údaje o názvuUchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle / editorka: Eva Hauserová
    NakladatelBrno : Permakultura (CS), 2019
    Fyz.popis82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-906852-3-9
    Číslo nár. bibl.cnb003103340
    Edice Klíč k soběstačnosti ; 11
    Dal.odpovědnost Hauserová, Eva, 1954-2023 (Editor)
    Předmět.hesla konzervování potravin * skladování zemědělských plodin * permakultura
    Forma, žánr příručky
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 641/642 , 641.4 , 631.563.9 , 631.147:502.131.1 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru631 - Zemědělství
    Druh dok.KNIHY
    Uchovávání úrody
    Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou, jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce, a řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.