Počet záznamů: 1
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
Tašl, Josef - Author
Vydání obou knih 3. - 176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
ISBN 978-80-86659-58-9
Tašl, Josef. Tašl, Josef.
řeznictví uzenářství potravinářská technologie porážka zvířat zpracování živočišných produktů zpracování masa masné výrobky uzeniny
učebnice středních škol kuchařské receptyCall number C 388.627 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Personal name : Klán, Jan, 1911-1986 See link : Pseudonym: Kent, John, 1911-1986 Birth : Havlíčkův Brod (Česko) - 21.01.1911 exempláře
Title statement Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl Main entry-name Tašl, Josef (Author) Edition statement Vydání obou knih 3. Publication Tábor : OSSIS, 2019 Phys.des. 176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm ISBN 978-80-86659-58-9 National bibl. num. cnb003092203 Note Obsahuje rejstřík Note Reprint Receptáře včetně vlastní titulní stránky: Veselí n. Mor., vlastním nákladem - vytiskl Frant. Tomeček v Bzenci Another responsib. Tašl, Josef. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
Tašl, Josef. Receptář
Subj. Headings řeznictví * uzenářství * potravinářská technologie * porážka zvířat * zpracování živočišných produktů * zpracování masa * masné výrobky * uzeniny Form, Genre učebnice středních škol * kuchařské recepty Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.5 , 637.523 , 663/664 , 637.513 , 637.03 , 637.5.03 , 637.5+664.91/.95 , (075.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Načítání…
Počet záznamů: 1