Počet záznamů: 1  

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Učňová, Michaela - Autor
    Vydání první - 202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-316-1
    Edice ČT
     česká jídla  domácí hospodářství  přírodní léčitelství  lidové léčitelství
     příručky  kuchařské recepty  obrazové publikace
    SignaturaB 57.872
    Umístění 64 - Domácí hospodářství. Vaření. Hotelnictví
    Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.872   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 57.872 SV   
    Vltava k vypůjčeníB 57.872 Va   

    Údaje o názvuCo naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli / Michaela Učňová
    Záhlaví-jméno Učňová, Michaela (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Česká televize, 2019
    Fyz.popis202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7404-316-1 Kč 399,00
    Číslo nár. bibl.cnb003100362
    Edice Edice České televize
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla česká jídla * domácí hospodářství * přírodní léčitelství * lidové léčitelství
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT 641.56(=162.3) , 64 , 615.83+615.89 , 615.89 , (035) , (083.12) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru64 - Domácí hospodářství. Vaření. Hotelnictví
    Druh dok.KNIHY
    Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
    Tato kniha vznikla podle divácky oblíbeného pořadu České televize a přináší nejen úspěšné návody a postupy z televizní obrazovky, ale i spoustu tipů a receptů navíc. Naučíte se připravovat kvalitní domácí pokrmy a produkty nezatížené zbytečnou chemií, osvojíte si léty prověřené tipy z domácího lékaře. Upečete si sytý kváskový chléb, aniž byste potřebovali pec. Vyzkoušíte si králíka na medu, švestkové rozpeky nebo nakládaný sýr a možná budete překvapeni, jak jednoduchá jejich příprava ve skutečnosti je. Stejně jako třeba výroba domácí šťávy, protože ovoce bývá stále na dosah, nebo ořechového likéru anebo pampeliškové kávy či doma uvařeného piva. Seznámíte se s tradičními metodami nakládání, kvašení, louhování a konzervace. Dozvíte se mnoho rad z lidového léčitelství, protože bylinky mají stejnou sílu dnes jako před sto lety. Co pomáhá na nachlazení, jak správně provádět Priessnitzův zábal, čím ulevit atopické pokožce anebo co přiložit na namožené svaly. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.