Počet záznamů: 1
Lucque, Riccardo - Autor
Vydání první - 289 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-906893-5-0
italská jídla
kuchařské receptySignatura B 57.432 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Italská kuchařka / Riccardo Locque a jeho příběh Variantní názvy Název v prelimináriích: Ital Záhlaví-jméno Lucque, Riccardo (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Pohlreich : Sevruga, 2018 Fyz.popis 289 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm ISBN 978-80-906893-5-0 Číslo nár. bibl. cnb003045337 Předmět.hesla italská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=131.1) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky…? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout dál, obohaťte se o řadu jednoduchých a skvělých jídel. Tato kuchařka obsahuje 104 receptů na rizota, těstoviny, masa, ryby, saláty, polévky, ale i recepty na pravé italské pečivo a dezerty, bez kterých si žádný Ital svůj oběd nebo večeři ani nedokáže představit. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1