Počet záznamů: 1  

Italská kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lucque, Riccardo - Autor
    Vydání první - 289 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-906893-5-0
     italská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 57.432
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Italská kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.05.2024)B 57.432   
    Rožnov k vypůjčeníB 57.432 R   

    Údaje o názvuItalská kuchařka / Riccardo Locque a jeho příběh
    Variantní názvyNázev v prelimináriích: Ital
    Záhlaví-jméno Lucque, Riccardo (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Pohlreich : Sevruga, 2018
    Fyz.popis289 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-906893-5-0
    Číslo nár. bibl.cnb003045337
    Předmět.hesla italská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=131.1) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Italská kuchařka
    Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky…? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout dál, obohaťte se o řadu jednoduchých a skvělých jídel. Tato kuchařka obsahuje 104 receptů na rizota, těstoviny, masa, ryby, saláty, polévky, ale i recepty na pravé italské pečivo a dezerty, bez kterých si žádný Ital svůj oběd nebo večeři ani nedokáže představit. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.