Počet záznamů: 1  

Sterilization in food technology

  1. kniha

    kniha


     Ball, C. Olin - Autor
    1. ed. - New York : McGraw-Hill, 1957 - XXVIII, 654 S. 8" : il., gr.
    McGraw-Hill Series in food technology
      Olson, F. C. W. - Autor
     potravinářská technologie  sterilizace (hygiena)
    SignaturaC 30.926
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 30.926   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSterilization in food technology : Theory, practice, and calculations /. C. Olin Ball, F. C. W. Olson
    Záhlaví-jméno Ball, C. Olin (Charles Olin) (Autor)
    Údaje o vydání1. ed.
    Vyd.údajeNew York : McGraw-Hill, 1957
    Fyz.popisXXVIII, 654 S. 8" : il., gr.
    Edice McGraw-Hill Series in food technology
    Dal.odpovědnost Olson, F. C. W. 1910-1982 (Franklyn Carl Wester), (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská technologie * sterilizace (hygiena)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664 , 614.48 , 664.8
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.